En ferie for livet

Vietnam

NYT! Pr 1. januar 2023 har jeg indgået et samarbejde med Stay Local. Stay Local, som er medlem af Rejsegarantifonden, sælger nu turene, og jeg er tilknyttet som konsulent, så vi sammen kan give jer gæster den bedste oplevelse på jeres tur til Asien. Derfor vil alle forslag til ture føre jer videre til Stay Locals hjemmeside.

031 (640x478)

Vietnam – nord til syd på 9 dage

Oplev Vietnams kendte destinationer på denne tur på 9 dage. Turen tager dig fra Hanoi mod nord til Ho Chi Minh (Saigon) i syd. Du vil både møde historiske og kulturelle indtryk i storbyerne men også blive fascineret af storslået naturoplevelser og komme helt tæt ind på livet af vietnameserne.

Ved klik på Læs Mere knappen vil du hos Stay Local kunne læse mere om rejsen

Sapa travel-2940318_960_720

Halong Bay og Trekking blandt Bjergstammer

Turen gennem de betagende områder omkring Sapas højland er en enestående oplevelse der kræver gode trekkingsko, en vis fysisk form samt åbent sind i mødet med kulturen og naturen omkring disse bjergstammer. Vi går gennem de smukkeste landskaber og kommer helt tæt på de lokale bjergstammer i løbet af turens første del. Når vi er tilbage i Hanoi, tager vi til Halong Bay for at slappe af og nyde de spektakulære formationer som er så unik for denne fantastiske bugt. Efter Halong Bay slutter turen i Hanoi.

Ved klik på Læs Mere knappen vil du hos Stay Local kunne læse mere om rejsen

phu-quoc-2446406__340

Sydlige Vietnam – med Eksotisk Badeferie

Turen gennem det sydlige Vietnam introducerer jer til Saigons pulserende liv og en enestående oplevelse af Cu Chi tunnellerne og livet i dem under krigen. Oplev dagligdagen på nært hold på Mekong floden når I bor på Homestay hos den venlige Ms Dao familie inden turen går til Phu Quoc, hvor de eksotiske omgivelser giver en fantastisk oplevelse af strand og pool.

Ved klik på Læs Mere knappen vil du hos Stay Local kunne læse mere om rejsen.

halong bay

Fantastiske Vietnam

Fantastiske Vietnam turen tager dig igennem de mest spændende områder ned langs Vietnams kyst helt fra Hanoi og Halong Bay i nord, forbi interessante Hue og unikke Hoi An og slutter i området omkring Mekong floden og Saigon i syd. På denne tur oplever du indtryk fra både det gamle Vietnam og fra Vietnams historie fra nyere tid. Midt i det hele får du et usædvanligt pusterum i Hoi An, en lille by som ikke kan beskrives, men skal opleves.

Ved klik på Læs Mere knappen vil du hos Stay Local kunne læse mere om rejsen.

Vi kan lave mange forskellige ture rundt i Vietnam. Kontakt os for at få et konkret tilbud ud fra netop dine ønsker – eller kontakt os, hvis du gerne vil have ideer til andre oplevelser i Vietnam.