En ferie for livet

Udforsk Bali, Gili og Lombok

Udforsk Bali, Gili og Lombok

Destination:  Bali, Gili, Lombok

Varighed: 12 dage

Pris: fra DKK 7.995 pr person (ved 2 personer der deler dobbeltværelse)

Inkluderet: Overnatninger • Udflugter • Transporter • Engelsktalende guides • Mange måltider

Ikke inkluderet: Flybilletter retur Danmark – Bali • Turistskat og andre gebyrer

 

Turen til Bali, Gili & Lombok  er en tur på 12 dage, hvor du oplever Balis seværdigheder samt idyllen og roen på Gili øerne og Lombok.

På turen besøger du først Ubud som er kendt for at være det kulturellet midtpunkt på Bali. Byen er omgivet af Hindu templer og smukke ris-terrasser. Herefter fortsætter turen til Gili Trawangan, hvor du kan slappe af ved de skønne strande og snorkle eller dykke. Turen slutter på Lombok, som er kendt for autentisk kultur og flotte strande.

Læs nedenfor, hvad du vil udforske på de 12 dage.

Interesseret?

  Dag 1

  Ankomst til Bali – Ubud

  Ved ankomst henter vi dig I lufthavnen og kører dig til dit hotel i Ubud, som ligger centralt på Bali.

  Bali er også kendt som Gudernes ø. Den balinesiske kultur er helt unik og størstedelen af befolkningen på Bali er hinduister

   

  Inkluderet
  Lufthavnstransfer • Overnatning i Ubud

  Dag 2

  Ubud – Kintamani

  Vågn op til Ubuds skønhed. Gør klar til at udforske Bali efter morgenmaden.

  I dag kører vi til Tampak Siring, som ligger ca 10 km nordøst for Ubud. Her skal vi besøge Gunung Kawi templet, som er fra det 11. århundrede. Templet er også kendt som de royale grave, og en lang trappe fører ned til den hellige Pakerisan flod.

  2 templer blev skåret ud i klipperne på begge sider af floden som et minde for en af Balis ældste royale familier.

  Herefter fortsætter vi til de hellige kilder ved Tirta Empul, som er lavet for at ære guden Indra. Hvis du har lyst, kan du prøve vand-bassinnerne. Vandet siges at have stærke helende kræfter.

  På en bakke bagved templet, byggede den nu afdøde Præsident Soekarno et gæstehus.

  Herefter kører vi til Kintamani for at nyde den spektakulære udsigt over Mount Batur og dets krater-sø.

  herefter besøger vi plantager, hvor vi bl.a. ser lokale frugter, kaffe, kakao og vanille.

  Balinesisk kaffe findes mest i Balis centrale bjergområder. Der dyrkes 2 slags kaffe her – Arabica og Robusta. Her lærer vi hvordan balineserne producerer deres kaffepulver.

  Vi får frokost på en lokal restaurant.

  På vej tilbage stopper vi ved Tegalalang for at nyde den fantastiske  udsigt over ris-terrasserne, som er et perfekt sted at tage et flot foto.

  Herefter kører vi jer tilbage til jeres hotel.

   

  Inkluderet
  Tur som beskrevet • Engelsktalende guide • Overnatning i Ubud

   

  Forplejning
  Morgenmad • Frokost

  Dag 3

  Ubud – White Water Rafting

  Et spændende eventyr venter dig i dag! Under denne white water rafting tur, vil du komme til at opleve de 33 strømfald i Ayung. Turen starter så snart du når flodbreden og sætter dig i din tildelte rafte. Den 9,6 km lange tur fører dig gennem ned ad floden og det spændende terræn med fantastiske kulisser af uberørt regnskov, tårnhøje kløfter og magiske rismarker.

  Hvis dette er din første gang, vær sikker på at den professionelt uddannede flodguide vil lede dig sikkert gennem turen. Når turen er slut, kan du slappe af med et varmt brusebad, efterfulgt af en gourmet buffet med udsigt over majestætiske bjerge og frodige grønne landskaber.

  Hvis du ikke er interesseret i White Water Rafting, kan turen erstattes af en anden tur. Kontakt os for flere muligheder.

   

  Inkluderet
  Tur som beskrevet • Udstyr • Overnatning i Ubud

   

  Forplejning
  Morgenmad • Frokost

  Dag 4

  Ubud – Øst Bali

  Efter morgenmaden kører vil mod Balis østkyst. Vi kører gennem smukke landskaber til vi kommer til Sibetan landsbyen. Her besøger vi en Salak plantage (også kaldet slangeskin-frugt) og får mulighed for at smage denne lokale frugt.

  Herfra fortsætter vi med en let trekkingtur til landsbyen Tenganan. Efter at have krydset en bambusbro, går vi gennem en fascinerende strækning med rismarker omkring landsbyerne. Turen tager ca to timer og slutter i Tenganan, en gammel landsby, hvor folk udøver en unik tradition påvirket af den hinduistiske og javanesiske kultur. Her ser vi de kvindelige landsbyboere, der væver de berømte dobbelt-ikat stof, der antages at have en beskyttende kraft på sin bærer. Vi får frokost på en lokal restaurant.

  På vej tilbage til Ubud, stopper vi ved Kusamba, en fiskerby, der også beskæftiger sig med saltproduktion. Her ser vi de  farverige rigger som ligger langs de sorte sandstrande. Vi følger kystvejen med fuld udsigt til Nusa Penida til Goa Lawah (Bat Cave). I denne hule runger af tusindvis af flagermus’ lyde. Det betragtes også som hellig med et tempel og omgivende helligdomme, der beskytter indgangen.

   

  Inkluderet
  Tur som beskrevet • Engelsktalende guide • Overnatning i Ubud

   

  Forplejning
  Morgenmad • Frokost

  Dag 5

  Ubud 

  Efter morgenmaden er dagen til fri disposition. Du kan nyde dagen og udforske de små gader eller markedet i Ubud alene, nyd en legendarisk spa-behandling eller deltag i en yogaklasse.

   

  Inkluderet
  Overnatning i Ubud

   

  Forplejning
  Morgenmad

  Dag 6

  Ubud – Padangbai – Gili Trawangan

  Efter at have tjekket ud, henter vi dig på hotellet og kører dig til Padangbai havn for at tage hurtigbåden til Gili Trawangan.

  Gili Island er et paradis. Området består af tre små øer, der hver især har uberørte strande med et livligt økosystem. Der er ingen motoriserede køretøjer, der kører på øerne. For at komme til hvor du skal være, har du et valg mellem Cidomo (hestevogn), cykler eller dine egne fødder. Du kan besøge de andre øer på bådture.

  Nyd Gili Trawangan i dit eget tempo resten af dagen.

   

  Inkluderet
  Transport • Hurtigbåd til Gili Trawangan • Overnatning på Gili Trawangan

   

  Forplejning
  Morgenmad

  Dag 7

  Gili Trawangan

  Efter morgenmaden er dagen til fri disposition. Du kan vælge at deltage i en snorkel- eller dykkertur. Gili Islands er berømte for at være omgivet af krystalblåt vand og farverige koralrev.

   

  Inkluderet
  Overnatning på Gili Trawangan

   

  Forplejning
  Morgenmad

  Dag 8

  Gili Trawangan

  Efter morgenmaden er dagen til fri disposition. Du kan deltage i strandaktiviteter, mens du bliver klar til en fantastisk solnedgang, som Gili øerne er kendt for.

   

  Inkluderet
  Overnatning på Gili Trawangan

   

  Forplejning
  Morgenmad

  Dag 9

  Gili Trawangan – Lombok

  I dag skal du med båden til Lombok, en kort tur på 20 minutter. Efter at have tjekket ud, finder du vej til Gili Trawangan havn.

  Ved Gili Trawangan havn, sejler vi dig til Lombok og kører dig til Senggigi Beach. Efter check in er resten af dagen til fri disposition.

   

  Inkluderet
  Båd til Lombok • Transport fra havnen på Lombok til hotellet • Overnatning på Lombok

   

  Forplejning
  Morgenmad

  Dag 10

  Trekking ved Tetebatu

  Efter morgenmaden besøger vi landsbyerne Tetebatu og Loyok, der er kendt som fredelige og rolige landsbyer med udgangspunkter for trekkingture.

  Gå ikke glip af chancen for en let trekking tur til den lokale skov beboet af vilde sorte aber (pitu), præget af mahogni træer og nelliker plantager. Vi oplever også de lokales enkle og naturlige livsstil.

  På vejen besøger vi også Lingsar-templet, der symboliserer islamens og hinduismens harmoni, og Taman Narmada – en kongelig have, som også er et replika af Segara Anak-søen i Mount Rinjani.

   

  Inkluderet
  Transport • Tur som beskrevet •   Engelsktalende guide • Overnatning på Lombok

   

  Forplejning
  Morgenmad • Frokost

  Dag 11

  Lombok

  Dagen er til fri disposition. Nyd omgivelserne og lad de seneste dages oplevelser sætte, sig mens du slapper af med udsigt over vandet

   

  Inkluderet
  Overnatning på Lombok

   

  Forplejning
  Morgenmad

  Dag 12

  Lombok – afrejse

  I dag er det tid at sige på gensyn. Efter 12 dage med unikke oplevelser af kultur, natur og flotte strande, er det tid for os at køre dig til lufthavnen på Lombok. Herfra kan du enten sætte kursen hjemad eller fortsætte tilbage til Bali og nyde flere dage.

  Hvis du ønsker at forlænge opholdet eller fortsætte til en anden destination, så kontakt os for flere muligheder.

   

  Inkluderet
  Transport til lufthavnen

   

  Forplejning
  Morgenmad