En ferie for livet

Skræddersyet tilbud

Få et skræddersyet tilbud på din drømmerejse

Hos Explore Travel har du mulighed for at få et skræddersyet tilbud på lige præcis den rejse, du altid har drømt om.

Jeg har tidligere boet 14 år i Asien, hvor jeg har rejst regionen tyndt. Når jeg udformer et tilbud, ved jeg derfor præcis, hvad din rejse byder på. Med min faglige ekspertise og mit store kendskab til Asien, kan du være sikker på, at jeg tilrettelægger en rejse fyldt med Asiens perler – både de kendte og dem, du ikke ville opleve hos andre rejsebureauer.

Bestil din rejse ved Explore Travel og få rabat

Jeg har et ønske om, at du skal have mulighed for at drage nytte af mit store kendskab til Asien, uanset om du ønsker at booke en rejse gennem Explore Travel, eller du foretrækker at planlægge en rejse til Asien på egen hånd.

Hos Explore Travel tilbydes du derfor et koncept, hvor jeg udarbejder et helt særligt rejsetilbud, som sikrer dig en oplevelse udover det sædvanlige.

Et rejsetilbud inkluderer:

  • Et program for aktiviteter og seværdigheder under hele turen
  • Forslag til hoteller

Er det første gang du benytter Explore Travel, vil prisen for et rejsetilbud være 750 kroner. Er du en tilbagevendende gæst, vil rejsetilbuddet være gratis.

Skal Explore Travel planlægge din drømmerejse?

Skal vi have en snak om din næste rejse? Så skal du blot udfylde kontaktformularen, du finder herunder.

Explore Travel driver jeg af passion for at rejse, hvorfor jeg har rejsebureauet ved siden af mit job i Aalborg Lufthavn – og det er faktisk til din fordel. Det betyder nemlig, at jeg er tilgængelig, når du har fri fra arbejde.

Kontakt mig allerede i dag, og lad mig sammensætte en rejse, du sent glemmer.

Din garanti for en rejse udover det sædvanlige

Det tilbud, jeg sammensætter, er til fri afbenyttelse. Det vil sige, at når du har modtaget et rejsetilbud, står det dig frit for, om du ønsker at booke en rejse gennem Explore Travel.

Vælger du at takke ja, fratrækkes en rabat på 750 kroner, som du har betalt for tilbuddet. Derudover kommer jeg med yderligere tips og tricks til turen, og jeg sørger for at planlægge alt på rejsen.

Du kan også vælge udelukkende at betale for rejsetilbuddet og bruge mine inputs som en hjælp til at planlægge din rejse helt på egen hånd.