En ferie for livet

Opdag Bali

Opdag Bali

Destination:  Bali

Varighed: 8 dage

Pris: fra DKK 5.495 pr person (ved 2 personer der deler dobbeltværelse)

Inkluderet: Overnatninger • Udflugter • Transporter • Engelsktalende guides • Mange måltider

Ikke inkluderet: Flybilletter retur Danmark – Bali • Turistskat og andre gebyrer

 

Turen ”Opdag Bali” er den perfekte kombination af afslapning, oplevelser og sjove eventyr. På turen stifter du bekendtskab med højdepunkterne af denne fortryllende indonesiske ø. Du kommer fra kulturelle Ubud og til spændende Sanur, mens du oplever Balis kulturelle skatte til fods, på cykel og i bus.

På denne tur besøger du gamle templer og vigtige kulturelle områder og samtidig oplever du den balinesiske dagligdag i landsbyerne. Du vil også opleve de smukke risterrasser og nyde Balis berømte strande.

Opdag Bali turen kombinerer alle de bedste elementer af Bali til et spændende ferie eventyr. Hvis du har begrænset tid, men ønsker at få mest ud af Bali, så er det denne tur du skal booke!

Læs mere nedenfor.

Interesseret?

  Dag 1

  Ankomst til Bali – Ubud

  Ved ankomst henter vi dig I lufthavnen og kører dig til dit hotel i Ubud, som ligger centralt på Bali.

  Bali er også kendt som Gudernes ø. Den balinesiske kultur er helt unik og størstedelen af befolkningen på Bali er hinduister

   

  Inkluderet
  Lufthavnstransfer • Overnatning i Ubud

  Dag 2

  Gåtur i Ubud

  Efter morgenmaden går vi på en let trekkingtur gennem rismarkerne, blot få hundrede meter fra Ubuds store marked.

  Oplev en helt ny verden når vi går forbi skoler, forsamlingshuse, økologiske landbrug og nyd det landlige Bali. Vi stopper ved Sari Organic for at få frokost. Her nyder vi deres sunde, økologiske mad mens vi nyder den fantastiske udsigt fra terassen.

  Resten af dagen er til fri disposition. Vi kan køre dig til hotellet, eller i centrum af Ubud hvor du kan udforske Ubud på egen hånd. Du kan også besøge kunst museet, Puri Lukisan, eller slentre rundt på Ubuds kunst marked

   

  Inkluderet
  Tur som beskrevet • Engelsktalende guide • Overnatning i Ubud

   

  Forplejning
  Morgenmad • Frokost

  Dag 3

  Ubud og Kintamani

  Vågn op til Ubuds skønhed. Gør klar til at udforske Bali efter morgenmaden.

  I dag kører vi til Tampak Siring, som ligger ca 10 km nordøst for Ubud. Her skal vi besøge Gunung Kawi templet, som er fra det 11. århundrede. Templet er også kendt som de royale grave, og en lang trappe fører ned til den hellige Pakerisan flod.

  2 templer blev skåret ud i klipperne på begge sider af floden som et minde for en af Balis ældste royale familier.

  Herefter fortsætter vi til de hellige kilder ved Tirta Empul, som er lavet for at ære guden Indra. Hvis du har lyst, kan du prøve vand-bassinnerne. Vandet siges at have stærke helende kræfter.

  På en bakke bagved templet, byggede den nu afdøde Præsident Soekarno et gæstehus.

  Herefter kører vi til Kintamani for at nyde den spektakulære udsigt over Mount Batur og dets krater-sø.

  herefter besøger vi plantager, hvor vi bl.a. ser lokale frugter, kaffe, kakao og vanille.

  Balinesisk kaffe findes mest i Balis centrale bjergområder. Der dyrkes 2 slags kaffe her – Arabica og Robusta. Her lærer vi hvordan balineserne producerer deres kaffepulver.

  Vi får frokost på en lokal restaurant.

  På vej tilbage stopper vi ved Tegalalang for at nyde den fantastiske  udsigt over ris-terrasserne, som er et perfekt sted at tage et flot foto.

  Herefter kører vi jer tilbage til jeres hotel.

   

  Inkluderet
  Tur som beskrevet • Engelsktalende guide • Overnatning i Ubud

   

  Forplejning
  Morgenmad • Frokost

  Dag 4

  Cykeltur i Ubud

  Så er det op på cyklen!

  Denne tur er designet til gæster, der vil dybt ind i Balis landskab og på førstehånd opleve dagliglivet hos risbønderne og håndværkerne.

  Denne tur er garanteret at være et mindeværdigt eventyr. Vi henter dig på dit hotel tidligt om morgenen og kører dig til startstedet for dit cykel eventyr. Under cykelturen kan du stoppe, når du vil, og at tage billeder og besøge de lokale folkeslag. Du vil også kunne lære mere om landsbyens liv, herunder ris og grøntsager, traditionelle ceremonier og familieliv.

  Derefter går vi en kort tur i rismarkerne, hvor du oplever, hvordan det er at dyrke, høste og behandle ris. Vi besøger en kaffeplantage og ser nogle af de magiske planter, de har på Bali. Dernæst vil vi besøge et landsbytempel og lære mere om de balinesiske åndelige overbevisninger og praksis.

  Efter cykelturen kører vi dig til et traditionelt balinesisk hjem for en storslået frokost med familien, før vi kører dig tilbage til dit hotel.

   

  Inkluderet
  Cykeltur • Påkrævet udstyr • Engelsktalende guide • Overnatning i Ubud

   

  Forplejning
  Morgenmad  • Frokost

  Dag 5

  Ubud – Bedugul – Tanah Lot – Sanur

  Vi starter tidligt fra hotellet, hvor en historisk tur til den centrale del af Bali venter forude.

  Vores første stop er templet Pura Taman Ayun, som er grundlagt af King of Mengwi i det 17. århundrede. Pura Taman Ayun har tre stigende niveauer af rummelige gårde indeholdende rækker af helligdomme og pavilloner og omgivet af en voldgrav. Næste stop er søen Bratan, en kratersø, der ligger roligt midt i en langstrakt dal, som blev dannet for århundreder siden. Et lille tempel kaldet Pura Ulun Danu Bratan til ære for Dewi Danau, gudinde af søen, kan ses på søbredden. Vi kommer også forbi Candi Kuning marked, hvor lokale frugter, grøntsager og blomster sælges.

  Frokost serveres i Jatiluwih, et sted med en fantastisk udsigt over de spektakulære risterrasser, som for nylig er blevet nomineret som et af UNESCOs verdensarvssteder.

  Sidste stop og højdepunkt på denne tur venter ved kysten. Det berømte Tanah Lot-tempel er et af de vigtigste templer på Bali. Bygget på en lille ø i havet, er det et perfekt sted at nyde en fantastisk solnedgang midt i et betagende miljø (hvis vejret tillader det).

  Bagefter kører vi dig til dit hotel i Sanur-området.

   

  Inkluderet
  Transport • Tur som beskrevet • Engelsktalende guide • Overnatning i Sanur

   

  Forplejning
  Morgenmad • Frokost

  Dag 6

  Sanur

  Dagen er til fri disposition i Sanur. Nyd omgivelserne og udforsk dem i dit eget tempo.

   

  Inkluderet
  Overnatning i Sanur

   

  Forplejning
  Morgenmad

  Dag 7

  Sanur

  Dagen er til fri disposition. Nyd stranden eller få en lokal frokost på en af de små restauranter langs stranden eller oppe i byen.

   

  Inkluderet
  Overnatning i Sanur

   

  Forplejning
  Morgenmad

  Dag 8

  Sanur – Afrejse

  Nyd dagen i Sanur indtil det er tid til at køre til lufthavnen. Vi henter jer og kører jer til lufthavnen.

   

  Inkluderet
  Transport til lufthavnen

   

  Forplejning
  Morgenmad