En ferie for livet

Om Explore Travel

Unikke oplevelser

Mit navn er Lotte Nørkær Petersen og i december 2016 stiftede jeg Explore Travel, som specialiserer sig i skræddersyede rejser til Asien baseret på personlig erfaring og indgående kendskab til destinationerne. Derfor starter din helt unikke drømmerejse lige her!

 

NYT! Pr 1. januar 2023 har jeg indgået et samarbejde med Stay Local. Stay Local, som er medlem af Rejsegarantifonden, sælger nu turene, og jeg er tilknyttet som konsulent, så vi sammen kan give jer gæster den bedste oplevelse på jeres tur til Asien. Derfor vil alle forslag til ture føre jer videre til Stay Locals hjemmeside.

 

14 år i Asien

 

Sammen med min mand og vores to dejlige børn på i dag 18 og 21 år har jeg udforsket alle dele af Asien igennem mere end 14 år.

 

På en 2 årig udstationering i Jakarta i Indonesien mødte jeg Erik, og efter 5 år i Danmark, flyttede vi sammen til Ipoh og dernæst Kuala Lumpur i Malaysia, hvor vi har boet de sidste 12 år, indtil vi flyttede tilbage til Danmark i sommeren 2016.

 

Lige fra vores børn var ganske små har vi hyppigt rejst rundt i de asiatiske lande og har som familie foretaget os alt fra trekking og adventure races til dykning og golf. Vi nyder dog også at slappe af under solen på en hvid sandstrand og har gennem tiden opdaget mange små paradisøer.

 

Jeg har derfor ikke alene et enormt kendskab men også en stor og dybfølt kærlighed til Asien, som jeg opfatter som mit andet hjem. Og nu glæder jeg mig til at vise Jer rundt!

 

I min tid i Malaysia og Indonesien har jeg adskillelige gange trukket på mine mange erfaringer som både bosiddende og turist i mit arbejde som rejsearrangør.

 

Jeg har fungeret som rejseleder og -rådgiver for danske gæster på ture til blandt andet Borneo, Langkawi, Malacca, Redang, Sabah og Sarawak i Malaysia samt Jakarta, Bali og Java i Indonesien. Jeg har også planlagt velgørenhedsture for private grupper til Cambodia for at bygge huse til fattige cambodianere.

Asien har ganske enkelt så utroligt meget at byde på, både i form af eksotiske og kulturelle oplevelser og store naturoplevelser samt vild luksus og forkælelse for både krop og sjæl – og jeg ved lige præcis, hvor alle de bedste ferie- og oplevelsesmuligheder gemmer sig.

 

Kontakt mig allerede i dag og lad mig opfylde jeres vildeste rejsedrømme!

 

Mange venlige hilsner,

Lotte Nørkær Petersen