En ferie for livet

Rejser til Malaysia og Borneo

Kuala Lumpur, Borneo og meget mere!

Jeg er tilknyttet som konsulent ved Verdensrejser ApS, hvis rejser dækkes i Rejsegarantifonden gennem Billetkontoret.

 

Malaysia er et spændende mix af mange kulturer i et tropisk klima. Over 60% er muslimer, ca 30% er buddihster eller kristne og de sidste 10% udgøres primært af hinduister. Disse religioner lever side om side og da hver religion respekteres, har Malaysia har derfor mange helligdage hvert år. Muslimerne fejrer Ramadanen, Kineserne fejrer kinesisk nytår og Inderne fejre bl.a. Thaipusam.

 

Det malaysiske køkken tilbyder mange forskellige lokale retter, og der fås et stort udvalg af malaysisk, kinesisk og indisk mad.

 

Malaysia byder på mange spændende destinationer og dermed også forskellige oplevelser. På fastlandet byder Malaysia på steder som hovedstaden Kuala Lumpur, som er en god sammensætning af ny- og gammel arkitektur i de forskellige bydele. Derudover kan man få historie i Malacca, som er influereret fra da både hollænderne og englænderne var i landet. I Cameron Highlands kommer man lidt op i højderne og så falder temperaturen og klimaet ændrer sig til mindre fugtigt. Her kan man være heldig at opleve verdens største blomst, Rafflesiaen, eller smage te på en af de mange plantager, som ligger her. Længere nordpå kan man opleve øerne Penang og Langkawi for aflapning. Vil man opleve krystalblåt vand, så tager man til østkysten til f.eks. Redang eller Perhentian Islands.

 

Borneo byder på ekseptionel dyre- og planteliv. Selv om oranguangen er truet, så er der steder, hvor man rehabiliterer dem, og man kan komme ind og se, når de semi-vilde orangutanger fodres. Borneo byder også på den meget specielle næseabe, som kun lever på Borneo. Desuden kan man bestige Mt Kinabalu, som er det højeste bjerg i Sydøstasiens der kan bestiges uden iltudstyr. Danum Valley og Tabin byder på den ældste regnskov til at fuldende hele oplevelsen af Malaysia.

Da Explore Travel arbejder tæt sammen med Rustic Borneo, har vi også mulighed for at planlægge de bedste ture. Det lokale kendskab til området og opbakning, giver vores gæster en helt unik tryghed under rejsen.