En ferie for livet

Malaysia og Borneo

Jeg er tilknyttet som konsulent ved Verdensrejser ApS, hvis rejser dækkes i Rejsegarantifonden gennem Billetkontoret.

Nedenfor kan I se forslag til ture, hvor I kan finde inspiration til jeres næste drømmerejse.

P1100127 (800x600)

3-i-1 – Kuala Lumpur, Borneo og Singapore

På denne tur kommer du rundt på 3 vidt forskellige og spændende destinationer i Malaysia og Singapore. Turen starter i Kuala Lumpur med en introduktion til byen og Malaysia, og fortsætter til Borneo hvor I får de bedste oplevelser med dyrelivet her og en af Borneos smukkeste strande. Turen ender i Singapore, som med sin struktur, arkitektur og kultur er en unik oplevelse i Asien.

sabah_luksusrejse

Luksusrejse til Sabah

Tag på en luksuriøs rejse gennem delstaten Sabah på Borneo. Rejsen byder på en blanding af det bedste af det bedste. Turen starter i den travle by Kota Kinabalu, der byder på en fin balance af moderne bygninger og kultur, videre til Kinabatangan floden med utroligt dyreliv. Derfra fortsætter den til Danum Valley, top luksus i junglen og slutter af på 5 stjernet resort på Gaya Island ud for Kota Kinabalu.

Det bedste af Malaysia

Det bedste af Malaysia

Oplev det bedste af Malaysia. Denne tur tager dig igennem Kuala Lumpurs smeltedigel af kulturer, og videre til Sandakan på Borneo, hvor du oplever Borneos unikke dyreliv helt tæt på for at slutte af en af Malaysias perler på østkysten, nemlig Perhentian Islands.

eventyrrejse til borneo og bali

Eventyrrejse til Borneo & Bali

En spændende kombi-rundrejse, der forener to af de mest vidunderlige rejsemål i Asien. Borneos natur og dyreliv er noget af det bedste i verden. Få steder oplever du så mange dyr som i Borneos regnskov. Turen sluttes af på det idylleriske Bali.