En ferie for livet

Malaysia og Borneo

P1100127 (800x600)

3-i-1 – Kuala Lumpur, Borneo og Singapore

Denne tur tager dig med rundt på 3 vidt forskellige og spændende destinationer i Malaysia og Singapore. Vi starter i Kuala Lumpur med en introduktion til byen og Malaysia, og fortsætter til Borneo hvor I får de bedste oplevelser med dyrelivet her og en af Borneos smukkeste strande. Vi ender turen i Singapore, som med sin struktur, arkitektur og kultur er en unik oplevelse i Asien.

sabah_luksusrejse

Luksusrejse til Sabah

Tag med på en luksuriøs rejse gennem delstaten Sabah på Borneo. Rejsen byder på en blanding af det bedste af det bedste. Vi starter i den travle by Kota Kinabalu, der byder på en fin balance af moderne bygninger og kultur, videre til den romantiske bounty-ø Lankayan, nær Sandakan på østkysten af ​​Sabah, hvor vandet er klart og snorkling og dykning er i verdensklasse.

Det bedste af Malaysia

Det bedste af Malaysia

Oplev det bedste af Malaysia. Denne tur tager dig igennem Kuala Lumpurs smeltedigel af kulturer, og videre til Sandakan på Borneo, hvor du oplever Borneos unikke dyreliv helt tæt på for at slutte af en af Malaysias perler på østkysten, nemlig Perhentian Islands.

eventyrrejse til borneo og bali

Eventyrrejse til Borneo & Bali

Vi har kombineret en rundrejse, der forener to af de mest vidunderlige rejsemål i Asien. Borneos natur og dyreliv er noget af det bedste i verden. Få steder oplever du så mange dyr som i Borneos regnskov.

Interesseret?