En ferie for livet

Halong Bay og Trekking blandt bjergstammer

Halong Bay og Trekking blandt Bjergstammer

Destination: Hanoi, Halong Bay, Sapa

Varighed: 11 dage

Turen gennem de betagende områder omkring Sapas højland er en enestående oplevelse der kræver gode trekkingsko, en vis fysisk form samt åbent sind i mødet med kulturen og naturen omkring disse bjergstammer. Vi går gennem de smukkeste landskaber og kommer helt tæt på de lokale bjergstammer i løbet af turens første del. Når vi er tilbage i Hanoi, tager vi til Halong Bay for at slappe af og nyde de spektakulære formationer som er så unik for denne fantastiske bugt. Efter Halong Bay slutter turen i Hanoi.

 

Pris:

fra DKK 4.675 pr person (ved 2 personer der deler dobbeltværelse)

Tillæg for solo rejsende DKK 645

 

Inkluderet: Hotelovernatninger incl morgenmad, måltider hvor angivet, engelsktalende guide, transfers, nattog mellem Hanoi og Sapa, overnatning på båd i Halong Bay

Ikke inkluderet: Flybilletter retur Danmark-Vietnam, indenrigsflybilletter, visum til Vietnam

Skriv for pris på børn eller andet

 

 

 

Kontakt os, hvis du ønsker at forlænge opholdet eller fortsætte til en anden destination.

Interesseret?

  Dag 1

  Ankomst Hanoi

  Ved ankomst til Hanoi, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til et centralt beliggende hotel. Hanoi er en af Asiens mest charmerende og romantiske byer. Den er hyggelig og grøn, her er store skyggefulde træer, mange små og store parker samt smukke franske palæer. Især den gamle bydel er charmerende med Hoan Kiem Søen, de smalle stræder og duften af friskbagte baguettes.

   

  Inkluderet
  Lufthavnstransfer • Overnatning på centralt beliggende hotel 3*

  Dag 2

  Hanoi til Lao Cai

  Dagen er til fri disposition indtil kl 19, hvor vi henter jer og kører jer til togstationen. Her skal I med nattoget til Lao Cai.

   

  Inkluderet
  Transport til togstation • Overnatning på nattoget (soft sleeper med Aircondition)

   

  Forplejning

  Morgenmad

  Dag 3

  Lao Cai til Sapa

  Når toget ankommer tidligt om morgenen i Lao Cai, henter vi jer og kører jer til Sapa. En tur på ca 35 km som tager omkring en time. Når vi når frem, vil der være rig mulighed for at nyde den fantastiske udsigt over Sapa dalen og udforske det lokale marked. Om eftermiddagen møder I jeres guide, som vil give yderligere information om de næste dages trekkingtur. Herefter går vi til Cat Cat landsbyen, hvor Black H’mong folket bor.

   

  Inkluderet
  Transport •  Engelsktalende guide •  Overnatning på lokalt hotel, Sapa

  Dag 4

  Sapa – Mong Sen – Ta Phin

  Vi forlader Sapa om morgenen og kører til Tac Ko passet. Herfra går vi til Mong Sen landsbyen, hvor H’mong folket bor. Efter frokost trekker vi videre til Ta Phin landsbyen, hvor Red Dao folket bor. Her overnatter vi.

  Trekking i dag: 13 km

   

  Inkluderet
  Engelsktalende guide •  Overnatning i Ta Phin landsbyen

   

  Forplejning
  Morgenmad • Frokost • Aftensmad

  Dag 5

  Ta Phin – Ma Tra – Sin Chai

  Vi forlader Ta Phin omkring kl 9 og trekker gennem rismarkerne til vi kommer til Ta Phin kirken, som er bygget i 1911. Herefter går vi videre til Ma Tra landsbyen og stopper ved floden for at få frokost. Efter frokost går vi videre til Soui Ho, Bang Hill og Sin Chai landsbyen, hvor vi får aftensmad og overnatter.

  Trekking i dag: 15 km

   

  Inkluderet
  Engelsktalende guide • Overnatning i Sin Chai

   

  Forplejning
  Morgenmad • Frokost • Aftensmad

  Dag 6

  Sin Chai – Cat Cat – Lao Chai – Ta Van

  Vi forlader Sin Chai omkring kl 9 og lægger turen forbi Cat Cat vandfaldet. Vi trekker videre til Y Linh, Lao Chai landsbyen og her ser vi Lao Chai kirken. Vi får frokost ved floden. Vi fortsætter vores trekkingtur til Ta Van landsbyen, hvor Zay folket bor og ankommer ca kl 16. Vi får aftensmad i landsbyen og overnatter her.

  Trekking i dag: 15 km

   

  Inkluderet
  Engelsktalende guide • Overnatning i Ta Van landsbyen

   

  Forplejning
  Morgenmad • Frokost • Aftensmad

  Dag 7

  Ta Van – Giang Ta Chai – Ban Ho

  Efter morgenmaden, trekker vi gennem bambusjunglen for at besøge Red Zao folket i Giang Ta Chai landsbyen og få frokost her. Fra Giang Ta Chai trekker vi videre til Ban Ho landsbyen, hvor vi får aftensmad og overnatter.

  Trekking i dag: 15 km

   

  Inkluderet
  Engelsktalende guide • Overnatning i Ban Ho

   

  Forplejning
  Morgenmad • Frokost • Aftensmad

  Dag 8

  Ban Ho – Sapa – Hanoi 

  Efter morgenmaden er der tid til at besøge de lokale i Ban Ho. Derefter trekker vi op ad en kort strækning. På toppen af bakken venter en jeep, som kører os tilbage til Sapa. Der vil være tid til fri dispsition i Sapa til at gå rundt og få frokost og aftensmad inden toget kører tilbage til Hanoi.

  Trekking i dag: 7 km

   

  Inkluderet
  Engelsktalende guide • Transport • Overnatning på nattoget (Soft sleeper med Aircondition)

   

  Forplejning
  Morgenmad

  Dag 9

  Vietnam Rejse - halong bay

  Hanoi til Halong Bay

  Toget ankommer tidligt om morgenen til Hanoi. I tager selv en taxa til Moonview hotel, hvor vi henter jer omkring kl 8 og kører mod Halong Bay, en tur på ca 3,5 time. Når vi kommer frem, går vi ombord på Fantasea Cruise og får en velkomstdrink og frokost mens båden sejler ud i den smukke bugt. Undervejs vil der være mulighed for at besøge Sung Sot hulen og Loun hulen for at sejle kajak og svømme i det forfriskende vand. Hvis man har flere kræfter i benene og tiden tillader det, er der også mulighed for et kort hike op ad Titop øen for at tage fotos.

  I overnatter på båden.

   

  Inkluderet
  Transport • Ture som beskrevet • Overnatning på båden

   

  Forplejning
  Frokost • Aftensmad

  Dag 10

  Halong Bay – Hanoi

  Nyd en svømmetur fra morgenstunden inden I får morgenmad på båden. På turen tilbage til fastlandet, kan I endnu en gang beundre det smukke formationer som f.eks. Fighting Cock, Incense Urn, Lonely Dog, Finger og Duck. I får frokost på båden mens den sejler tilbage. Når I kommer i land, kører vi jer tilbage til Hanoi og til jeres hotel.

   

  Inkluderet
  Transport • Overnatning på centralt beliggende hotel 3*

   

  Forplejning
  Morgenmad • Frokost

  Dag 11

  Hanoi til Halong Bay

  Dagen er til fri disposition, indtil det er tid til, at vi henter jer og kører jer til lufthavnen. Brug f.eks. tiden på at nyde den vietnamesiske mad inden det er tid at rejse videre.

   

  Inkluderet
  Lufthavnstransfer

   

  Forplejning
  Morgenmad