Det siger gæsterne…

Simpelthen den bedste tur!

Vi havde simpelthen den bedste tur!! Og alt er bare kørt fuldstændig efter planen, hvilket vi var meget imponeret over ???? Der har på intet tidspunkt været en chauffør, der manglede eller forsinkelse på noget. En enkelt gang skulle en af vores guider i kontakt med den chauffør, som vi skulle skifte over til, da vi skulle til bjerget, og der havde vi jeres plan med telefonnumre osv., som vi kunne vise.

Det har virkelig været nogle fantastiske steder og oplevelser, vi har haft både i Sukau, på Mt. Kinabalu og øerne ud for Kota Kinabalu, hvor vi sluttede af. Borneo kan i den grad anbefales til andre ????

Tusind tak for Jeres hjælp og rådgivning. Det har været en stor hjælp, at kunne skrive og spørge til steder, mens vi planlagde turen. Og som sagt har det hele bare kørt snor lige ????

 

Venlig hilsen

Trine

Vi lever stadig højt på turen!

Det var en helt fantastisk tur, som vi stadig lever højt på. Kæmpe thumbs up herfra! Servicen var fantastisk, og det har været så rart, at du har holdt os opdateret hele tiden. Transport og Resort var helt i top, og vores kære guide Abson var den bedste følgesvend, man kunne ønske sig. Vi har seriøst intet negativt at sige. Det var så godt!

 

De bedste hilsner

Mette Justesen

Fuldstændig fantastisk tur!

Vi har haft en fuldstændig fantastisk tur. Guiderne og alle chaufføre har været så søde.

Fik lidt at et kultur chok da vi efter to ressorts i junglen landede på et kæmpe hotel med 5 restauranter, butikker og mennesker alle steder.

Det vidste sig dog at være en god taktik at tage to dage i en liggestol, og få fordøjet alle oplevelserne. At vi også fik en ualmindelig skøn kulør var jo bonus..? Trods stor irritation for vores omgivelser.?

Singapore på egen hånd fungerer godt. Byen er jo fantastisk smuk og mulighederne er store. Deres metro fungere super og alle var søde og hjælpsomme.

Og JA vi blev stoppet af folk der ville have fotos med os..Det fik de.

Vi takker for en fantastisk rejse og tak for alt hjælpen.

 

Venlig hilsen

Kathrine og Jonas

Alt forløb perfekt!

Så er vi ved at være landet hjemme igen, efter en fantastisk tur!

Vi synes bare lige vi vil lade dig vide at alt forløb perfekt. Hele forløbet med planlægning mm har været en fornøjelse fra dag 1. Kan virkelig godt lide at tingene kan tilpasses og ændres efter ønsker og du har været super god til at respondere og komme med input. Og nu er eventyret veloverstået og alt er forløbet planmæssigt.

Tusind tak og hører vi om nogen der skulle få samme ide, ved vi hvor de skal henvende sig.

Venlig hilsen

Lone og familie

Det umulige blev gjort muligt!

Sikke en tur du har arrangeret for os. Vi er så taknemmelige og ALT er gået over forventning. Der er ikke én ting, som vi kunne have ønsket os anderledes. Det er så svært at beskrive og sætte ord på – så den korte version er, at du har gjort det umulige muligt :-).

Vi har boet fantastiske steder, guider som Mr. Tan og Roy og Jumanjii har været fantastiske. Vi har set og oplevet de mest fantastiske steder og afslutningen på Gaya Island var fantastisk. Da der var gået 3 dage på Borneo havde vi set ”Borneo’s Big 5”. Vilde orangutanger og 10 elefanter og 2 babyelefanter ved floden på ved til Sukau – det var fantastisk at være så tæt på alle disse dyr. Alle vi har talt med har også været imponeret over hvad vi har set og hvilket program du har lavet til os. Der er helt sikkert mange, der ønsker at de havde rejst med jer 🙂

Vi har fået virkelig meget for pengene og tryghed fra start til slut. Stor fos til dig, da vi oplevede første udfordring på hjemrejsedagen, hvor Rasmus havde glemt sin bærbare pc i villaen på Gaya Island. Kort tid efter vi kontaktede dig på en søndag, stod Rasmus med sin pc, som blev fragtet til lufthavnen med båd og bil. Det er de bedste drikkepenge, vi har givet ud!

Vi har anbefalet jer til venner, familie og kolleger og håber virkelig de gør brug af jer – det gør vi i hvert fald selv på næste rejse.

Venlig hilsen

Mette, Michael og Rasmus

Fantastisk rejse – alt gik som smurt!

Vi havde den mest fantastiske rejse. Alt gik som smurt.

Fra start til slut var det styr på alt. Du har været super sød til at svare hurtigt på alle mine mærkelige spørgsmål. Det har været fedt med et selskab, som virkelig kender det område, de sælger rejser indenfor. Du, Lotte, havde også hurtig en fornemmelse for, hvad det var vi ønskede. Det har gjort, at vi nok fremover klart vil vælge et mindre rejse bureau med lokal kendskab frem for et stort med destinationer over hele verdenen. Rækkefølgen af hotellerne var perfekt, og selv om alle var gode, så blev de bare bedre og bedre. Borneo Rainforest Lodge var det aller bedste på turen. Men Rasa Ria, hvor vi havde vores kobberbryllup med spisning uden ved stranden, var også helt fantastisk. Og at Rasa Ria personalet kom med lagkage og sang til Frederik på hans fødselsdag var bare så fedt. Vi har også mødt så mange søde malayer. Dem vi specielt husker er Andy fra Kinabatangan Wetlands Resort og Ned fra Borneo Rainforest Logde.  De har virkelig alle været utrolig søde og har lært os rigtig meget om deres kultur og land.

Rejsen var lige så storslået, som vi havde ønsket.

Venlig hilsen

Maibrit

En drøm gik i opfyldelse!

Vi havde en fuldstændig fantastisk tur! Det føles stadig lidt uvirkeligt, og jeg må kigge på vores billeder for at forstå, at vi altså virkelig har været afsted.

Siden jeg var en lille pige, har jeg drømt om at rejse til Borneo; primært pga. dyrelivet, i særdeleshed for at opleve orangutanger i naturen. Og den drøm blev så meget opfyldt, at jeg stadig ikke kan fatte det! Min mand er den skeptiske type og havde på forhånd sagt, at han ikke troede, vi fik orangutanger at se, men allerede på morgensafari på andendagen i Sukau var de der! Og senere samme dag i træerne bag swimmingpoolen på lodgen. Og der var masser af dem i Danum også. Den sidste dag der så vi en stor han!

Udover orangutangerne så vi selvfølgelig masser af andet dyreliv. Vores piger havde sagt, at de rigtig gerne ville se elefanter, og 10 minutter inde i allerførste flodsafari i Sukau fik de en stor flok at se.

Alt klappede bare fulstændig. Vi har selvfølgelig rejst en del, men altid kun i Europa, og jeg ville da lyve, hvis jeg sagde, vi ikke var bare lidt nervøse, da vi tog afsted. Bliver vi nu hentet som aftalt? Føler vi os trygge? Osv. Men det havde vi virkelig ikke behøvet at bekymre os om. Alt kørte bare!

Til gengæld er jeg så glad for, at vi valgte Sukau Rainforest Lodge. Vi blev sat samme med en anden børnefamilie og var på alle flodsafarier mv. med dem og havde en fantastisk guide. Det var, specielt for vores piger, en helt vidunderlig måde at opleve dyrelivet på.

Danum var min absolutte favorit. Der er så smukt og stort! Det er fedt, at der findes sådan et sted. Min mand ville aldrig tage ind i regnskoven og bo primitivt. Danum gjorde det muligt for os at besøge regnskoven og samtidig bo ret så luksuriøst. Her havde vi vores egen guide, og han var også fantastisk og utrolig dygtig til at fortælle; ikke kun om dyrelivet, men også om planter mm.

Redang var også vidunderlig. Vi snorklede ved koralrev og så masser af havskildpadder. Det var en kæmpe oplevelse!

Tilbage er vist kun at sige tak! Tak Lotte, for en fulstændig fantastisk tur! Vi er så taknemmelige!

Venlig hilsen

Anna og familie

Super fantastisk tur!

Vi havde en super fantastisk tur – virkelig god!

Og prikken over i’et var Redang, hvor vi havde fabelagtigt vejr – hver eneste dag.

I Kuala Lumpur havde det regnet meget, mens vi var på Redang, sagde vores guide Lucas Tan, da vi kom tilbage.

Så vi var virkeligt heldige med vejret, hvor vi var.

Vi fik svømmet, snorklet, dykket og alt det vi drømte om.

Guiden i Kuala Lumpur, Mr Tan og hans søn Lukas, har været super søde og og dygtige.  Gode til at tale engelsk – min søn talte i flere timer med Lucas om film og computerspil… .Og de var rigtigt søde til at hjælpe med forslag til, hvor vi kunne tage hen de dage, hvor vi ikke havde planer. Det betyder meget, når man rejser alene voksen med sine børn, at det er nogle guider, som man kommer til at kende godt, så stor ros til dem.

Tusind tak for planlægningen – vi er meget tilfredse 🙂

 

Venlig hilsen

Tine

En rigtig dejlig tur!

Vi havde en rigtig dejlig tur ????

Vi har været meget tilfredse, især med transporten, da chaufførerne hver gang stod klar på det præcise tidspunkt, og alle talte godt engelsk.

Begge hotellerne var også rigtig fine, så vi har faktisk ikke rigtig noget, at sætte en finger på.

Venlig hilsen

Ida og Alexander

Fantastisk tur!

Tusind tak for en fantastisk tur. Den var særdeles godt planlagt. Uanset om det var afhentning i lufthavnen, på vores ture eller afhentning til lufthavnen har vi ikke ventet een eneste gang. Alle var klar på tidspunktet.

Ved snart ikke hvad jeg skal fremhæve som det bedste men Sukau og Gaya Island Resort var fantastiske. Det samme var turen i Kuala Lumpur og cykelturen. Guiderne var professionelle og samtidig personlige.

Tak herfra!

Venlig hilsen

Anne og Poul

Ualmindelig dejlig ferie!

Tak vi havde en ualmindelig dejlig ferie tak for hjælpen med at få alt til at klappe så smoothless.

Vi har nydt hvert sekund. Vi har kun mødt masser af dejlige mennesker, unikt dyr-og fugle-liv og super vejr.

Vores tur var uforglemmelig dejlig????????❤️

Venlig hilsen

Jane og Mikkel

Alt klappede!

Vi havde en fantastisk god tur. Alt klappede, begge jungleresorts var en stor oplevelse, og der var luksus på Shangri-la. Også Kuala Lumpur og Singapore gik fint, gode hoteller, god guide i KL.

Vi er glade for, at vi valgte at give lidt ekstra for turen, vi fik absolut noget for pengene.

Og tak til dig for god service 🙂

Venlig hilsen

Torben + familie

Alt forløb planmæssigt!

Vi havde en rigtig god tur!

Det hele forløb planmæssigt, det var nogle gode aktiviteter og steder vi boede, og det gik rigtig fint med de værelsestyper, vi havde fundet.

Især var vi meget positive over, at du skrev til os, da vores fly var forsinket; fantastisk at der sad nogen derhjemme i den anden ende og bekymrede sig om os ????

Vi ville ikke tøve et sekund med at anbefale dig til andre!

 

Venlig hilsen

Mai Sloth

Fantastisk godt tilrettelagt tur!

Vi har haft en fantastisk god tur, dejlige hoteller både i Sanur og på Gili. Været ude på flere ture som Dita arrangerede, og selve turen var fantastisk godt tilrettelagt, Dita stod klar hver gang vi skulle hentes og bringes.

 

Venlig hilsen

Ejvind, Beinta og familie

Fantastisk tur!

Vi havde en fantastisk tur trods det aflyste fly….. alt fungerede efter planen og super guider, både pick up og dem, som var med rundt.

Jeg var lidt usikker på det malaysiske køkken og at skulle gå rundt her, nu da jeg er i branchen. Men jeg må tage de ord i mig igen, for hold da op en tur, ham, der var med os rundt, var lokal, og havde boet i midt byen hele sit liv. Vi besøgte nok 10 restauranter, og det sad bare lige i skabet.

Men alt var perfekt.

Jeg har anbefalet jer til en af mine kollegaer, så nu må vi jo se om hun kommer afsted.

Hvis vi skal på sådan en tur igen, tager vi fat i dig.

Tak god planlægning af vores ferie 🙂

Venlig hilsen

Martin og familie

Allerbedste tur fyldt med gode oplevelser!

Tak, vi havde den allerbedste tur og er fyldt op med gode oplevelser.

Det var helt fantastisk, at alt bare kørte – super at der hele tiden stod en med navneskilt og ventede på os, det var meget skønt. Vores guider var helt super – gode til engelsk og gode til at forklare, så vores unger også kunne være med. Både Roy og Dido fik store stjerne hos vores unger. De var nærværende og gjorde sig umage for at introducere os for mange forskellige ting – det var fedt.

Vi fik set alt vi skulle, både dyr, natur med mere, og der var intet at klage over. Vi er absolut fyldt op med gode oplevelser og vil klart anbefale andre at gøre det samme.

 

Venlig hilsen

Mette og familie

Dejlig ferie – god planlægning!

Vi vil gerne sige dig tak for god planlægning og hjælpen undervejs.

Vi er meget tilfredse med hele rejsen. Vi har oplevet at blive hentet til tiden hver gang, vi skulle på tur eller til og fra en lufthavn. Hotellet i Kuala Lumpur var meget flot og tydeligvis helt nyt. Hotellet i Sepilok var meget autentisk og hyggelig, men var også lidt slidt. Hotellet i Kota Kinabalu var også meget flot, og vi boede på nogle dejlig store værelser med god udsigt. Vi har alle steder oplevet god service og god mad.

Vores udflugter har alle steder også været rigtig gode, og vi har haft nogle gode guider med, som rigtig gerne vil fortælle.

 

Så jeg vil slutte af med at sige tak for al hjælp før og under rejsen ?

 

Venlig hilsen

Lene og familie

Meget vellykket arrangement!

Alle arrangementer og aftaler passede til tiden, og vi kan kun give vores bedste anbefalinger til vores arrangør Lotte Petersen, Explore Travel A/S i Danmark, og turoperatør Rustic Travel på Borneo.

Jeg har set et sted, at alle kan sælge rejser, men ikke alle kan levere oplevelser. Rustic Travel og Lotte Petersen har i høj grad kunnet levere oplevelser.

Venlig hilsen

Bente og Jan

Fantastisk tur og god guide!

Vi havde en fantastisk tur og en rigtig god guide. Vi ændrede lidt på programmet, da vi hellere ville noget andet den sidste dag, end det der var planlagt. Men det var guiden med på, og vi fik ham med på en anden tur.

Jeg har faktisk ikke noget til forbedringslisten, da vi bare var/er yderst tilfredse og vi kan ikke få armene ned af bare glæde og masser af oplevelser.

Venlig hilsen

Charlotte Møldrup

Tak for en fantastisk tur!

Tak for en fantastisk tur, vi var super glade for det hele!

Det er nogle fantastiske folk, I arbejder sammen med, og alle var virkelig søde og hjælpsomme, og så var de super dygtige til deres job!

Vi havde en super fed tur, så tusind tak for hjælpen, og tak for at du følger op på os!

Du har også været en stor hjælp, og man føler sig ikke bare som en eller anden kunde, når man skriver med dig, man føler, at du tager dig tiden til at give os, hvad vi gerne vil have, så tak for det og bliv ved med at gøre det gode stykke arbejde ☺

Venlig hilsen

Frida og Mathilde

En dejlig tur!

Vi havde en dejlig tur.

Vi er rigtig godt tilfreds med det hele. Både planlægningen hjemmefra, tidsplanerne og valg af hoteller er der ikke noget at sætte en finger på, og vi kunne ikke ønske os noget ændret.

Jeres chauffører var rettidige, høflige og kørte så godt, som man nu kan på Borneo’s veje. ?

Tak for hjælpen til en dejlig ferie.

 

Venlig hilsen

Søren og familie

Supergod tur

Vi havde en super god tur, og det hele levede op til vores forventninger. Det hele var meget velorganiseret og vi havde en positiv oplevelse af alle vores guider og de steder, hvor vi boede. Det er helt klart et sted, vi vil komme tilbage til en dag.

Vi har ikke nogle ting, som vi umiddelbart mener at kunne sætte en finger på, der kunne forbedres. Vi vil helt klart anbefale jer til andre 🙂

Tak for den gode oplevelse og de mange gode råd, vi fik med på vejen 🙂

Med venlig hilsen,

Johan og Katrine

En fantastisk tur

Vi har haft en fantastisk tur. Alt fungerede bare. Vi blev hentet og bragt som aftalt. Rigtig dygtige guider som var spændende at høre på.  Alle var så venlige og vi følte os meget trygge.

Alt i alt en fantastisk tur.. Lige som jeg havde forestillet mig.

Så tak for at sætte sådan en tur sammen . Vil klart anbefale dig/jer til venner og kollegaer mm.

Lotte Juul

Superflot tilrettelagt ferie

Vi vil gerne takke dig for en super flot tilrettelagt ferie som vi kan tænke til bage på som noget af det mest spændende, vi har oplevet indtil dato?

Programmet gik lige efter bogen og vi blev altid hentet på klokkeslættet af jeres altid venlige arrangerede chauffører?

Vi nød alle vores destinationer og ikke mindst vores dage på Gaya Island.

Mette Bennich

Alt flaskede sig…

Det var den mest fantastiske tur i hele verden på alle mulige måder!!!

Alt flaskede sig, og alt det du havde planlagt faldt helt i hak, og der var intet der enten gik galt eller ikke fungerede. De steder, jeg var, var helt igennem fantastiske og en kæmpe oplevelse og samtidig var turen planlagt med præcist den variation, jeg er vild med, der var lidt af det hele med stor vægt på oplevelser i naturen. Alle de mennesker jeg mødte både min guide i Kuala Lumpur (Mr. Tan) og dem, der hentede mig og fragtede mig rundt, var alle meget venlige og meget vidende mennesker, så jeg blev så beriget af dem alle, men især Mr. Tan, han var bare så rar og mega god til at give mig viden om alt det, vi så og mødte på vores rundtur!!!

Det eneste minus, der ved sådan en tur, er at det er vanedannende 🙂 og jeg skal afsted igen.

Lone Johansen

Supergod tur!

Vi havde en super god tur! Vi har været rigtig glade for at rejse med jer, da turen har været rigtig godt planlagt, det var tilpas mange dage de forskellige steder og det var nogle rigtig fine hoteller, guider og chauffører var super søde og vi har ikke noget at klage over. Det er helt klart noget vi vil anbefale til andre, og vi kunne også godt finde på at
tage afsted igen en anden gang ?

Natalie Sørensen

TAK (fra hjertet) ‐ for en meget varieret og spændende tur med ALT.

Jeg vil sige TAK (fra hjertet) ‐ for en meget varieret og spændende tur med ALT.
Altid på pletten til tiden og altid lige i hjertet af det hele. Har kun godt at sige, og vil klart anbefale dette til andre. En ting var dog næsten ikke til at bære ‐ da vores båd sejlede væk fra elefanterne (uvidende om at de var der) og vi altså ikke så disse. Men så må vi jo bare tilbage ‐ gerne med en dag ekstra i Sukau og ture på vandet ‐ fantastisk.

Susanne Sørensen

Den bedste rejse vi har været på!.

Min mand og jeg er enige om, at det er den bedste rejse vi har været på. Af mange grunde (som også handler om at være i en familie med gode og varme relationer)…men jeg har særlig lyst til at nævne:
Alle planer og aftaler, der var lavet via dig, klappede bare. Der var ingen slinger i valsen….hver gang vi skulle hentes/bringes var biler og chauffører bare klar. De var alle venlige og imødekommende personer, som gerne ville sludre og dele. Skønt. Det har været fine spisesteder undervejs, når vi har været ude at køre.
Når jeg har skrevet til dig, har du altid svaret hurtigt og venligt….det betyder rigtig meget. Jeg glemte nogle gange lige tidsforskellen og jeg er ked af, at jeg fik forstyrret dig den 24.12. Beklager. Men det har været en fornøjelse at have kontakt med dig.

Lotte, tak for en rigtig godt tilrettelagt tur, god service og aftaler, der bare fungerede. Alle steder var gode – dog med Borneo Rainforest Lodge som absolut det smukkeste – skarpt forfulgt af Sukau Rainforest Lodge. 2 helt vidunderligt skønne steder. Alle aftaler klappede bare og vi fik mange gode oplevelser på vejen. Jeg anbefaler dig meget gerne til andre !

Vivi Moseholm

Tak for en veltilrettelagt og velgennemført tur.

Tak for en vel tilrettelagt  og vel gennemført tur til Borneo.

Det har været dejligt at få tilrettelagt en tur der indeholdt de elementer af ferie og oplevelser som vi ønskede – og som udgangspunkt inden for vores budget.  Der har været fremsendt relevant informationsmateriale og rejse- hotelophold og transport har fungeret helt efter planen – bortset fra forsinkelser som Rustic Borneo ikke har haft indflydelse på.

Guiderne har været meget kompetente og serviceminded – ligesom det øvrige personale vi har haft kontakt med.

Vi er vendt hjem med nogle unikke naturoplevelser som vi glæder os til at mindes og dele med familie og venner.

Birgit og Lorenz
Birthe og Jørgen

Den bedste oplevelse!

Ud af de 6 uger vi rejste står Borneo-rejsen som den bedste oplevelse, og det har I en stor andel i!

Vi havde en rigtig god tur, og jeg synes rejsen var langt over, hvad vi forventede. Igennem hele turen følte vi os i gode hænder med nogle fantastiske guider. Udover at de kunne svare på stort set samtlige spørgsmål, tog de alt med et smil og sørgede for, at vi følte os velkommen. Det gjaldt især Roy fra Rustic Borneo. Fra han hentede os, til han afleverede os på hotellet, guidede han os igennem mad og kultur og gjorde oplevelsen helt specielt. For ham handlede det ikke kun om at være guide, det handlede om at vise alle landets skønne sider.

Udover dine kollegaer på Borneo, der gjorde det til en fantastisk oplevelse, så skal du også have et stort tak for planlægningen af turen. Du ramte fuldstændig plet, og det var en dejlig blanding mellem jungle, bjerg og by.

Hvis jeg skulle gøre noget om, ville jeg ændre rækkefølgen på turen. Dette skyldes udelukkende, at efter vi havde været i junglen og set vilde orangutanger og pygmæelefanter, skulle der mere til for at imponere os. – Men det siger vist mere om, hvor stor en oplevelse, vi synes det var 🙂

En stor tak til dig og dine kollegaer, Lotte. I får vores varmeste anbefalinger 🙂

Mvh. Mille og Anders

Det var simpelthen så fantastisk!

Her en uge efter at turen er slut, render vi stadig rundt med armene højt over hovedet! Det var simpelthen så fantastisk og virkelig godt planlagt! Perfekt kombination af alt det vi gerne ville ?

Kæmpe ros for en fantastisk tur vi aldrig kommer til at glemme.

Glade hilsner fra

Emma og Maria 

Super tur proppet med gode oplevelser!

Overordnet set var det bare en super god tur proppet med gode oplevelser. Vi var rigtig glade for kombinationen af at opleve “lavlandsregnskov” med flodture (hvor vi så mange dyr) og “højlandsregnskov” med Shaun, hvor vi ikke så store dyr men fik et fantastisk indblik i hvordan man spotter dyr, bruger planter og generelt agerer i regnskoven. Shaun var virkelig god, og vi vil gerne tilbage en gang og have flere dage med at gå op opdagelse med ham og øve os på at spotte dyr – det var virkelig sjovt og lærerigt. Vi var dog også meget glade for dagene ved Greenview Lodge med mange gode oplevelser på floden og venligt og dygtigt personale. Guiderne var også skarpe til at spotte dyrene og fortælle om dem, men det giver selvfølgelig en anden samtale når den sproglige barriere ikke er der, som med Shaun. Men rigtig fin oplevelse.

Nina og Daniel

Fantastisk tur!

Vi havde en fantastisk tur til Borneo! Natur og dyreliv levede til fulde op til vores forventninger, og vi fik set det, vi havde ønsket os mest. Programmet I havde lagt for os, hang rigtig godt sammen.

Som sagt, vi havde en fantastisk tur og vi vil med glæde anbefale jer til andre, der gerne vil til Borneo.

Anne Louise og Rasmus

1000 tak!

Vi havde en FANTASTISK tur 1000 tak 🙂

Total lækre hoteller … vi skulle bare havde haft flere dage på Bali 😀

det må blive næste gang

Mvh Jeanette

Positivt overraskede!

Først og fremmest var vi generelt positivt overraskede over den service vi oplevede ved at ha ‘privat´ chauffører og guider, som fragtede os rundt i vores egen lille bus. Alle guider var dygtige og venlige.

Det har været en rigtig god ferie, som vi er tilfredse med, og vi vil gerne anbefale jer til andre ?. Naturoplevelserne  (parkerne etc) var også skønne, men blev overskygget af dyreoplevelserne ,som var dem vi kom for. Og jeg fik set alle de næseaber, jeg ku drømme om ?.

Ann-Helen og Thomas