En ferie for livet

Det bedste af Malaysia

Det bedste af Malaysia

 • Destination: Malaysia, Kuala Lumpur, Borneo, Sandakan, Sabah, Redang Island
 • Varighed: 15 dage
 • Pris:  fra DKK 10.495 pr person ved to personer der deler dobbeltværelse (forhør nærmere for pris)
 • Inkluderet: Engelsktalende guide • Overnatning • Udflugter • Transporter • Mange måltider
 • Ikke inkluderet: Flybilletter retur Danmark-Malaysia • Indenrigsflybilletter • Turistskat og andre gebyrer

Denne 15 dags tur begynder i Kuala Lumpur, hvor du vil opleve den malaysiske kultur på en tur gennem China Town og Little India og et besøg ved de store huler, Batu Caves. Efter oplevelserne i storbyen fortsætter du til naturbyen Sandakan på Borneo – hjemstedet for den ikoniske orangutang og langnæsede næseabe. Ved Sandakan og Kinabatangan-floden har du mulighed for at komme helt tæt på regnskoven og dens dyreliv. Er du heldig, kan det være, du møder de vilde orangutanger og sjældne pygmæelefanter. Fra Sandakan fortsætter din rejse til Kota Kinabalu – Sabahs blomstrende hovedstad. Har du mod på eventyr, har du her mulighed for at komme med på spændende Mountain Bike tur i Borneos natur. På turens sidste del vil du nyde et magisk ophold, på den smukke ø, Redang. Med de vidunderlige hvide sandstrande og funklende, turkisblåt vand, er Redang et fantastisk sted for strandbadning, snorkling og dykning.

Interesseret?

  Dag 1

  Ankomst til Kuala Lumpur

  Vi tager imod dig ved ankomst til Kuala Lumpurs Internationale Lufthavn (KLIA) og sørger for, at du bliver kørt til dit hotel. Du skal bo på et hotel centralt beliggende i Kuala Lumpur. Herfra vil du opleve den travle storby, kendt som “Garden city of lights” og berømt for sine mange indkøbsmuligheder, spændende natteliv og lækre mad. Du bliver vidne til den moderne, den historiske og den kulturelle side af Kuala Lumpur. Sørg for at udnytte chancen til at shoppe til gode priser og spise nogle af de mange lokale delikatesser!

   

  Inkluderet

  Transfers • Overnatning på hotel centralt i Kuala Lumpur (Deluxe værelse)

  Dag 2

  Byrundtur i Kuala Lumpur

  I dag skal vi på opdagelse i Kuala Lumpur, og den bedste måde at gå gøre det på er via undergrundstog og gåben. Vi starter dagen med en gåtur i de gamle bydele og kommer bl.a. forbi Jamek moskéen, det koloniale centrum, det centrale marked, Sin Sze Si Ya templet, Sri Maha Mariamman templet samt de indiske og kinesiske bydele. Undervejs smager vi også lidt på den lokale mad.
  Efter frokost fortsætter turen med tog mod Batu hulerne. Der er i alt tre huler og ud over at være fantastisk flotte, er de også et hinduistisk tempel og flere flotte statuer pryder indgangen. Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

   

  Det er muligt at vælge et besøg i Twin Towers om eftermiddagen. Herved falder besøget i Batu hulerne ud. Besøget i Twin Towers koster DKK 195 pr person ekstra.

   

  Inkluderet

  Tur som beskrevet • Engelsktalende guide  • Overnatning på hotel centralt i Kuala Lumpur Stripes (Deluxe)

  Forplejning

  Morgenmad • frokost

  Dag 3

  Kuala Lumpur til Sandakan

  Du tjekker ud fra hotellet om morgenen, og vi sørger for at du kommer til lufthavnen, hvor du flyver til Sandakan på Borneo. Ved ankomst bliver du kørt til et resort i Sepilok, hvor du skal bo for natten. Her har du tid til afslapning resten af dagen. Udforsk eksempelvis det nærliggende Rainforest Discovery Centre eller tag en tur til Sandakan by og prøv nogle af deres mange gastronomiske tilbud!
  NB: Morgenmad er ikke inkluderet her, da det er billigere for jer at betale direkte på resortet næste morgen.

   

  Inkluderet
  Transfers • Overnatning i Sepilok (dobbeltværelse)

   

  Forplejning
  Morgenmad

  Dag 4

  Sepilok Orangutang Centre og Sukau Rainforest Lodge

  Efter morgenmad besøger du Sepilok Orangutang Rehabiliteringscenter. Her får du en unik mulighed for at se og opleve orangutangerne i deres naturlige miljø.

  Herefter besøger vi solbjørne centret, som ligger lige ved siden af inden vi får frokost. Efter frokost kører vi jer til Sukau, hvor vi efter en kort sejltur over floden kommer til det prisvindede Sukau Rainforest Resort.

  Kinabatangan-floden er Sabahs længste flod og kan præsentere en helt utrolig koncentration af vilde dyr. Vi vil få mulighed for at se fugle og andet dyreliv i mangrovetræerne, ved flodbredden og i regnskoven. Efter check-in og en lille forfriskning tager vi på flodcruise for at se nogle af de 10 forskellige abearter, der findes i Sukau. Du vender tilbage til et dejligt solopvarmet bad, aftensmad med stearinlys og udsigt over floden. Du skal overnatte på Sukau Rainforest Lodge, der i 2015 blev udnævnt af National Geographic som en af få udvalgte ”Unique Lodges of the World”.

   

  Inkluderet
  Transport til Sukau Rainforest Lodge • Besøg til Sepilok Orangutang Center • Eftermiddags flodcruise • Engelsktalende guide • Overnatning på Sukau Rainforest Lodge, Superior

   

  Forplejning
  Frokost • Aftensmad

  Dag 5

  Sukau Rainforest Lodge

  Tidligt om morgenen tager vi ud på dagens første tur. Du skal sejle op ad floden og besøge Ox Bow-søen. Om eftermiddagen skal du med på endnu en flodtur. Borneo byder på et rigt dyreliv med unikke arter, og er du heldig, oplever du både næseaber, pygmæelefanter, orangutanger, krokodiller og mange forskellige fugle heriblandt næsehornsfuglene.

   

  Inkluderet
  Engelsktalende guide • Morgen- og eftermiddags flodcruise • Overnatning på Sukau Rainforest Lodge (Superior)

   

  Forplejning
  Morgenmad • Frokost • Aftensmad

  Dag 6

  Sukau til Kota Kinabalu

  Efter tidligt check-out kører vi tilbage til Sandakan og får frokost her, inden vi kører jer til lufthavnen for at flyve til Kota Kinabalu. Ved ankomst bliver du kørt til et hotel midt i Kota Kinabalu. Resten af dagen har du fri til egne aktiviteter. Tag eksempelvis på shopping i det nærliggende indkøbscenter, se nogle af byens mange attraktioner eller brug resten af dagen på spa. Nyd den formidable, lokale mad mens du er her.

   

  Inkluderet
  Transfers • Overnatning på hotel centralt i Kota Kinabalu, Superior Room

   

  Forplejning
  Morgenmad • Frokost

  Dag 7

  Mountain Bike tur

  Oplev Borneo fra et nyt, spændende perspektiv. Denne tur giver dig mulighed for at komme tæt på det venlige Dusun samfund. Oplev deres dagligdag og deres kultur, når du passerer gennem  landsbyer på din mountain bike. Selv om alle landsbyer tilhører Dusun samfundet, har hver landsby sin egen unikke identitet. Denne tur er langt fra andre tures destinationer, og det er ret sandsynligt, at du ikke ser nogen andre turister.

   

  Vi henter jer på jeres hotel og kører ca 1 time og 15 min til Kiulu området. Her får vi en sikkerheds briefing og tips og tricks til cyklen og turen. Vi cykler gennem landsbyer og flotte landskaber. Undervejs kommer vi over 4 hængebroer. Vi holder en pause ved et lokalt Dusun hus i Tombung landsbyen. Her vil den venlige vært byde velkommen og servere en let forfriskning. Vi får set deres gummi-plantage og lærer hvordan man tapper gummi fra gummitræerne. Vi ender turen ved en flodbred hvor vi får frokost og der er mulighed for at få en dukkert i den kølige flod. Hefter kører vi jer tilbage til hotellet.

   

  En service bil er i nærheden hele tiden, hvis der opstår et problem.

   

  NB: Turen er uden store stigninger eller fald. Der er mulighed for på forhånd at bede om ekstra 6-7 km, hvor pulsen kommer op i et mere bakket terræn. Det vil starte fra Tamparuli, et underdistrikt i Tuaran. Forhør nærmere for pris for denne.

   

  Velgørenhed:

  En del af turens pris går til Tombong Village velgørenhedsfond. Fondens formål er at støtte den begrænsede indtægt hos de lokale familier og børnenes uddannelse. På vegne af Tombong lnadsbyen, takker vi for at I deltager i denne tur.

   

  Inkluderet
  Transport • Tur som beskrevet • Engelsktalende guide • Overnatning på hotel centralt i Kota Kinabalu, Superior Room

   

  Forplejning
  Morgenmad • Frokost

  Dag 8

  Kota Kinabalu

  Efter en dag fuld af eventyr har du fri i dag og du kan slappe af og udforske byen i dit eget tempo. Hvis du har lyst til at bestille en dagstur, kan du altid kontakte os for anbefalinger.

   

  Inkluderet
  Overnatning på hotel centralt i Kota Kinabalu, Superior Room

   

  Forplejning
  Morgenmad

  Dag 9

  Kota Kinabalu til Kuala Terengganu

  Dagen er til fri disposition, til vi henter jer på hotellet og kører jer til lufthavnen, herfra skal I flyve til Kuala Terengganu via Kuala Lumpur. Når I kommer til lufthavnen, tager I en taxa til hotellet, som ligger tæt ved lufthavnen.

   

  NB: Hotellet er meget simpelt. Der findes en restaurant samt room service, hvis man ikke ønsker at køre ind til byen med en taxa for at spise aftensmad.

   

  Inkluderet
  Lufthavnstransfer i Kota Kinabalu • Overnatning på hotel nær lufthavnen, dobbeltværelse

   

  Forplejning
  Morgenmad

  Dag 10

  Redang Island

  I dag her henter vi jer på hotellet efter morgenmaden og kører jer til havnen. Herfra skal I sejle til Redang Island, en tur på ca 50 minutter. Efter ankomst er resten af dagen er til fri disposition.

   

  Inkluderet
  Transfers  • Overnatning strand resort på Redang, standard værelse

   

  Forplejning
  Morgenmad

  Dag 11

  Redang Island

  Lær øen bedre at kende og lær en ting eller to om verdenen under havet. Tag dig tid til at dykke, snorkle, eller deltag i vandsportsaktiviteter.

   

  Inkluderet
  Overnatning på resort på Redang Island, standard værelse

   

  Forplejning
  Morgenmad

  Dag 12

  Redang Island

  Slap fuldstændigt af ved stranden eller eller lej jeres egen båd til at sejle jer rundt om øen for at finde spændende steder at snorkle.

   

  Inkluderet
  Overnatning på strand resort på Redang, standard værelse

   

  Forplejning
  Morgenmad

  Dag 13

  Redang Island

  Nyd endnu en dag på den lækre strand eller ved poolen mens du sipper en drink netop skænket i baren. Tag et sidste dyp i det krystalklare vand og husk nu at gemme en masse skønne ferieminder på kameraet!

   

  Inkluderet
  Overnatning på strand resort på Redang, standard værelse

   

  Forplejning
  Morgenmad

  Dag 14

  Redang til Kuala Lumpur

  I dag sejler I tilbage til fastlandet og herfra kører vi jer til lufthavnen. Her flyver I Kuala Lumpur, hvor vi henter jer og kører jer til jeres hotel. Aftenen er til fri disposition og kan bruges til at nyde en middag på en af byens fantastiske restauranter.

   

  Inkluderet
  Transfers  • Overnatning på hotel centralt i Kuala Lumpur, deluxe værelse

   

  Forplejning
  Morgenmad

  Dag 15

  Afrejse

  Dagen er til fri disposition til vi henter dig på hotellet og kører dig til lufthavnen.

   

  Inkluderet
  Transport til lufthavn

   

  Forplejning
  Morgenmad