En ferie for livet

Danskeres favoritter

Der bor mange danskere i hele verden. Mange af dem brænder for deres specielle område, præcis som jeg brænder for Malaysia og Borneo og resten af Asien. Her på siden kan du se andre spændende destinationer, hvor du kan få dansktalende eksperthjælp til en tur til netop den destination. De lokale danskere kan hjælpe med at skræddersy en tur, der passer til netop dine ønsker, og også foreslå steder og ture, du vil finde interessante.

Turene købes gennem Explore Travel, og på den måde er du dækket af Rejsegarantifonden og handler under danske handelsbetingelser.

faestningen momchilova krepost

Det ukendte Bulgarien

I det sydlige Bulgarien bor Lene, hvor hun har boet knap 7 år i byen Chepelare. Området har masser af natur, kultur, historie og spændende udflugtsmål. Det er et bjergrigt område, der stort set er ukendt for danskere og resten af Europa.  Hun er kommet i området siden 2002 og har et enormt kendskab til, hvad der at værd at se, samt den lokale kultur og historie.

Hver sommer er Lene så heldig at have muligheden for at være guide i sit område for nysgerrige danskere, og de bliver alle glædeligt overraskede over, hvor dejligt her er.

Lene nyder at være guide for danskere og kan stå for alt i Bulgarien – lige fra transfer fra Sofia lufthavn, bookning af overnatninger på små hyggelige familiehoteller, sightseeing mm. Hun har mange lokale kontakter og kan efterhånden tale en del bulgarsk.

Området er oplagt for folk der har rejst overalt, men endnu ikke set det glemte Bulgarien.

I kan læse mere på Lenes hjemmeside www.chepelare.dk.

Der kan laves mange spændende tilbud til alle aldersgrupper, lige fra ski, snowboard, mountainbiking, zip-lines, vinsmagning, smukke klostre og spændende gamle forter. Og meget mere…

Interesseret?