En ferie for livet

Design din egen drømmerejse til Asien

Design din drømmerejse til Asien med få klik.

Udfyld Drømmedesigneren og modtag et gratis rejseforslag baseret på
dine helt egne idéer og interesser for den ultimativt bedste rejse til Borneo!

Natur. Borneos tropiske regnskov er med sine 130 millioner år verdens ældste. De mange forskellige økologiske nicher har givet regnskoven en enorm biodiversitet, og hele Borneo rummer således over 15.000 forskellige plantearter, heriblandt 2.500 arter af orkidéer. Skoven er også hjemsted for verdens største blomst med en diameter på op til 1 meter, ligesom også verdens største kødædende plante findes her.

Dyreliv. Koncentrationen af dyreliv er helt enestående på Borneo. Specielt omkring Sukau, Kinabatangan- floden og beskyttede reservater som Danum Valley og Tabin. Her bor næseaber, pygmæelefanter og selvfølgelig orangutanger blandt mange andre spændende dyrearter.

Kulturliv. Borneo byder på spændende udflugter med mulighed for at opleve den helt særlige lokale kultur. Oplev øens mange forskellige stammer helt tæt på – bo hos dem, lær om deres traditioner, spis deres mad og oplev, hvordan disse stammer har overlevet i regnskoven i hundredevis af år.

Adventure. Er du på udkig efter udfordringer, er mulighederne mange! Prøv eksempelvis white water rafting, bestigning af Mount Kinabalu (4195m), cykling, ATV, paragliding, rock climbing og “overlevelsesture” i regnskoven.

Trekking. Hvis man er til en rask gåtur, er der mange forskellige typer trekking på Borneo. Fra lettere ture omkring byerne til udfordrende hikes over mange dage igennem skove og floder med overnatninger i de små landsbyer på vejen.

Strande. Malaysia har nogle af verdens allersmukkeste strande med kridhvidt sand og perfekt, turkis vand. Nyd dem i alt fra små hytter til store 5-stjernede strandresorts. Det er også muligt at bo direkte på stranden på en af de mange mindre tropeøer udfor Malaysias kyster, såsom Perhentain, Redang og Langkawi.

Dykning. Malaysia, og i særdeleshed Borneo, er velsignet med nogle af verdens bedste dykkersteder på grund af det krystalklare vand, de vidstrakte koralrev og det farverige dyreliv. Dyk med havskildpadder, papegøjefisk og klovnefisk ved Perhentian, Redang, Tioman og flere andre småøer.

Familieudflugter. Borneo er det ideelle sted for aktive familier, der gerne vil opleve noget nyt. Tag eksempelvis på ø-hop med snorkling, bo hos en lokal familie, prøv water rafting på en rolig flod beregnet til mindreårige eller oplev dyrene i det vilde på en flodtur. Der findes også flere rigtig gode resorts med masser af aktiviteter for hele familien.

Wellness. Hvis I trænger til at stresse af efter en travl hverdag og søger ren afslapning og velvære, findes der masser af gode hoteller og resorts der tilbyder spa, massage og wellness-pakker.

Bryllupsrejse. Drømmer I om at forsegle jeres ”JA” med en romantisk getaway for to, finder vi en ensom paradisø med øde strande, koralrev og smukke solnedgange til jer. Malaysia er den helt perfekte destination til den helt perfekte bryllupsrejse!

Andet? Er det noget helt andet, I går og drømmer om, så sig til – mulighederne er uendelige!

 

Kombiner din drømmerejse til Borneo med andre spændende destinationer. Ønsker I et stop på rejsen til eller fra Borneo – eksempelvis i byer som Kuala Lumpur, Singapore, Bangkok, Doha eller Dubai, kommer vi gerne med forslag til løsninger, der inkluderer transfers, udflugter og hoteller. Ligeledes kombinerer vi gerne din rejse til Malaysia og Borneo med andre rejsemål, således, at I for eksempel kan være en uge på Borneo og en uge på Bali, El Nido, Gili, Thailand eller lignende. Vi har et godt netværk og et indgående kendskab til de fleste rejsemål i sydøstasien.

Drømmedesigneren