En ferie for livet

Bali

Bali

NYT! Pr 1. januar 2023 har jeg indgået et samarbejde med Stay Local. Stay Local, som er medlem af Rejsegarantifonden, sælger nu turene, og jeg er tilknyttet som konsulent, så vi sammen kan give jer gæster den bedste oplevelse på jeres tur til Asien. Derfor vil alle forslag til ture føre jer videre til Stay Locals hjemmeside.

 

Indonesien er verdens største land udelukkende bestående af øer og dækker over et enormt område. Landet består af ca 13000 øer, hvoraf 922 er beboet. Landet strækker sig helt fra det Indiske Ocean til Stillehavet.

Landet har ca 260 mio indbyggere, hvoraf 87% er muslimer og resten fordeler sig på kristne, katolske, hinduer og andre.

Tætteste befolket er hovedøen Java, hvor hovedstaden Jakarta ligger med sine godt 10 mio indbyggere.

Øst for Java, ligger en af indonesiens mest populære turistmål – øen Bali. Øen adskiller sig fra resten af Indonesien ved at være primært Hindu. Der bor godt 3,2 mio på Bali, og øen besøgtes af knapt 5 mio turister i 2016. Til trods for de mange besøgende, formår indbyggerne stadig at fastholde deres dagligdag.

Bali dækker ca 5500 km2 og er 140 km bred og 80 km lang. Bali byder på alt fra flotte, hvide sandstrande, spektakulær natur og spændende kultur.

 

Indonesiens historie 
Holland begyndte at kolonisere i Indonsien tidligt i 1700-tallet og helt frem til Japan besatte øerne fra 1942 til 1945 under 2. Verdenskrig. Efter krigen kæmpede Indonsien for uafhængighed og i 1949 blev landet erklæret uafhængigt. Det tog nogle år herefter før Præsident Soekarno fik magten i 1957. i 1967 overtog Præsiden Suharto magten og styrede landet autoritært frem til 1998, hvor et studenteroprør væltede ham og landet fik herefter for første gang afholdt et demokratisk valg og begyndte kampen mod korruption, forbedring af uddannelsemuligheder, afhjælpe fattigdom, og få demokratiet stabiliseret efter 4 årtier med autoritært styre.