En ferie for livet

Bali

oplevelser_bali1

Fantastiske Bali

Kom hele Bali rundt på 12 dage! Denne spændende tur får dig rundt i alle hjørner af Bali. Oplev unik kultur, fantastisk dyreliv og spektakulær natur i form af både jungle og strand og vand når du tager med på denne tur, som viser dig det bedste af Bali.

Sidemen

Bali – En Lokal Oplevelse

Denne tur kommer ind bagom Bali til den lokale befolkning. Vi starter med at udforske området omkring Ubud. Herefter vil du få den unikke oplevelse at bo hos lokale balinesere en nat og deltage i familiens daglige gøremål og lære om deres hverdag. Nyd derefter et par dage i Sidemen, en for mange ukendt del af Bali, hvor du bor midt i skønne omgivelser med rismarker lige uden for vinduet. Sidst men ikke mindst vil du opleve det charmerende område ved Sanur.

oplevelser_bali2

Opdag Bali

Turen ”Opdag Bali” er den perfekte kombination af afslapning, oplevelser og sjove eventyr. På turen stifter du bekendtskab med højdepunkterne af denne fortryllende indonesiske ø. Du kommer fra kulturelle Ubud og til spændende Sanur, mens du oplever Balis kulturelle skatte til fods, på cykel og i bus.

prambanan

Bali og Yogyakarta – En Spændende Kombination

Denne tur byder på mangfoldige oplevelser i Ubud, før vi begiver os på besøg hos lokale balinesere i Bangli, hvor vi overnatter og deltager i dagligdagen hos familien. Herefter flyver vi til Yogyakarta på Java, hvor højdepunktet er besøgene i de imponerende templer, Borobudur og Prambana. Sidst men ikke mindst vil du opleve det charmerende område ved Sanur, når vi flyver tilbage til Bali.

Gili Trawangan Beach

Udforsk Bali, Gili og Lombok

Turen til Bali, Gili & Lombok  er en tur på 12 dage, hvor du oplever Balis unikke stemning og seværdigheder samt idyllen og roen på Gili-øerne og Lombok.

IMG_4137

Øerne øst for Bali – Mini Cruise

Gør noget, I med garanti ikke har gjort før! Oplev øerne øst for Bali på den mest luksuriøse måde, når I sejler på dette smukke skib, som er bygget i samme stil, som de hollandske handelsbåde, som sejlede i de samme farvande for flere hundrede år siden. Båden er indrettet luksuriøst og nogle af kahytterne har vindue i loftet, så man kan nyde stjernehimlen, mens man lytter til bølgernes lyde. Oplev Komodo varanen på tæt hold og spring i vandet direkte fra båden, når du har lyst til en forfriskende dukkert. En oplevelsesrig tur på den mest afslappende måde.

komodo-dragon-590552_960_720

Komodo Island

Tag med på en bådtur til de idylliske øer Rinca og Komodo ud for Flores. Turens højdepunkt er uden tvivl, når du kommer helt tæt på Komodo-varanen, som er verdens største nulevende øgleart.