En ferie for livet

Bali

Klima og vejr

Bali har tropisk klima og temperaturen ligger på ca 30 grader om dagen det meste af året. Der er to sæsoner – regn- og tørtiden. Regntiden ligger fra ca oktober til april og tørtiden ligger fra ca april til oktober. Det er dog sjældent at det regner hele dagen i regntiden. Oftest er er køligt i højlandet omkring Ubud og vulkanerne Mt Agung og Mt Batur og varmere ved vandet. Her er dog altid en dejlig brise.

Vaccinationer

Det anbefales, at rådføre sig med sin læge om hvilke vaccinationer, der anbefalet, inden man rejser til Indonesien/Bali.

Visum og pas

Man får et 30 dages visum, når man lander i Balis lufthavn, Denpasar. Dette er dog forudsat at udløbsdatoen på passet er mindst 6 måneder efter udrejsedatoen. Det er også et krav, at man har en returbillet.

Valuta

Den Indonesiske møntfod hedder Rupiah (IDR). Tjek venligst konverteringstabeller for at se hvad kursen er i dag. Det anbefales at medbringe US Dollar (USD) eller Euro (EUR), da disse nemt kan vekles hos lokale vekslerer. Det kan ikke betale sig at veksle Rupiah i Danmark, da man ofte ikke få en særlig god kurs.

Man kan bruge Visa, Master, Diners og American Express til betaling på de fleste hoteller, større restauranter og i visse butikker.

Andet

Det anbefales, at man ikke drikker vandet fra hanerne og heller ikke børster tænder i det. Brug i stedet det flaskevand, der udleveres på hotellet eller køb dit eget.

 

Der bruges 220V og stikkontakterne passer til de stik, man bruger i Danmark.